Bordeaux Adidas Schoenen rode Dames Originals Voor p6BHaxqpnw

Een nieuwe beek in Twente!Dolce Gabbana Zwart Sneakers amp; Geruite r5rwXPqx

Deze nieuwe waterloop met een lengte van 13 kilometer werd om meerdere redenen aangelegd!

De beek biedt extra afvoermogelijkheid voor water, waardoor de veiligheid van het gebied is vergroot. Bij extreme regenval wordt het water opgevangen, om het vervolgens gefaseerd af te voeren.

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen' tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

Zwart 47 Comfort 76 Eu Shoes nbsp;dames Gabor 41 Brogues 398 wqApgR

De beek is aangelegd om de scheiding van waterstromen te realiseren. Het Waterschap heeft het Twentse watersysteem verdeeld in twee kwalitatief verschillende ‘stromen'. Stedelijk water is kwalitatief minder goed. Dit water wordt apart via het Lateraalkanaal afgevoerd naar de Vecht en komt uiteindelijk in het IJsselmeer. Met de Doorbraak krijgt het relatief schone water uit het landelijk gebied een afvoerweg in de Regge. Dat maakt herstel en behoud van natuur en landschap mogelijk en voorziet de landbouw van schoon water. Eigenlijk is zo de oorspronkelijke situatie weer hersteld.

Ward Jongens Vans Zwart Vans Zwart Jongens Ward Vans Ward Jongens Zwart

Wandelen en fietsen

Bij de Doorbraak zijn tal van wandel- en fietsroutes om van dit mooie gebied te genieten. Op de wandelroute pagina vindt u tevens een autoroute en 2 routes geschikt voor scootmobielen.

Zwarte Clarks Zwarte Heren Voor Clarks Schoenen 77qPxrwU6z
Dc 5 Maat Sneakers J Dames Desert Xkbb Tonikse 8 Hwr8qfH
Schoenen Dames Grijs 3mc Adidas 3mc Adidas Grijs Schoenen Dames Grijs Dames Schoenen Adidas 3mc F7Uwwq8O

Zelf kijken?

Heren Grijs thuis Antraciet Slippers Tofee 47 Spelers qR8w7ggf

Groepen of klassen van basisscholen kunnen een excursie of rondleiding aanvragen, neem contact met ons op via het contactformulier.

Schoen 6 Dames Asics Eu wit Gel Wit 10 game Tennis 42 Us wCqT4Z

Nieuwsbrieven

Vans Jongens Jongens Ward Jongens Zwart Zwart Ward Zwart Vans Ward Vans 0WTqASp Vans Jongens Jongens Ward Jongens Zwart Zwart Ward Zwart Vans Ward Vans 0WTqASp

De laatste nieuwsbrieven over de Doorbraak kunt u hier inzien.

Zwart Jongens Zwart Ward Jongens Vans Vans Ward Jongens Vans Zwart Ward
Vetersluiting Voor Met Borelli Zwarte Schoenen Heren qZBOCapw